Opdracht 15

erlusconi zoekt voor zijn vakanties en zakenreizen in Nederland meerdere vrouwen. Het is met de recessie te duur om z’n hele harem mee te laten vliegen. Berlusconi zoekt daarom gezelschap tijdens zijn verblijf hier.

Schrijf een liefdesbrief aan Berlusconi en leg uit waarom hij voor jou moet kiezen. Maak je verhaal maximaal 500 woorden lang.

Type: Tekst
Inleveren voor: 18-10-2009 08:00 uur
Punten: minimaal 0 en maximaal 3

Dit is de brief:

Mi Amore Silvio,

Toen ik je voor het eerst zag smolt mijn hart en kan ik je niet meer uit mijn gedachten bannen. Het idee om samen met jou te zijn brengt mij in vuur en vlam. Maar het is niet alleen jouw fysieke uitstraling waardoor ik mij tot jou aangetrokken voel. Natuurlijk kan ik de blik uit jouw bruine ogen niet weerstaan, en als je praat is het alsof ik een aria van Puccini hoor, maar ik denk echt dat wij samen onverslaanbaar zijn. Jouw intellect en mijn “looks” kunnen de wereld veroveren. Ik weet dat je van blond houdt, en mijn blonde lokken zullen jou zeker in vervoering brengen! Over twee weken bereik ik mijn stemgerechtige leeftijd, en ik nodig je van harte uit op mijn coming of age party. Daar kun je jezelf er van overtuigen dat ik de ware voor jou ben.

Zoals je daar staat achter het spreekgestoelte, rotsvast en explosief als de vesuvius, weet ik dat ik, en ik alleen, jouw liefde kan temmen zodat je eindelijk verlost bent van die zware zoektocht naar de ware liefde. Wij zullen het goed hebben samen, laat mij jouw muze zijn, jouw diamant die altijd sprankelt, maar ook jouw hartstocht, en ik zal altijd de jouwe zijn. O, lieve Silvio geef mij de kans  mijn onuitputtelijke en vooral  onvoorwaardelijke liefde te tonen!  Laat mij niet verdorren, nu ik nog een frisse bloem vol levenskracht ben. Schenk mij jouw liefde en ik schenk jou de hemel!

Bianca Castafiore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.